Diensten

Aanbouw

Aanbouwen zijn er in vele uitvoeringen. Altijd maatwerk voor zowel de gebruikte materialen als de vormgeving. Een functioneel verlengstuk van uw huis waardoor u veel extra ruimte wint. Maar ook een aanbouw die een markant nieuw deel van uw woning vormt en daardoor voor iedere voorbijganger een lust voor het oog is.

Lichtstraat

Als u extra daglicht in u woning nodig heeft is een lichtstraat dé oplossing. We gebruiken hierbij zonwerend isolatieglas dat in de zomer de warmte buiten houdt en in de winter uw aangename warmte niet laat verdwijnen. Wel zo milieubewust.

Kozijnen, schuifpui & openslaande deuren

Nieuwe kozijnen leveren veel voordelen op. Of dat nu openslaande deuren of een schuifpui is, de betere isolatiewaarde en de gebruiksvriendelijkheid zijn de investering meer dan waard. In de meeste situaties betrekt u uw tuin bij de woning. Dit geeft u het gevoel buiten te leven.

Dakkapel & dakopbouw

Een schuin dak levert veel ruimte verlies op. Dit is eenvoudig en doeltreffend op te lossen met een dakkapel. Een dergelijke uitbreiding geeft u er een echte volwaardige leefruimte bij.

Uw huis wint enorm aan functionaliteit. Een dakopbouw is in bepaalde situaties ook een oplossing voor een volledige extra verdieping.

Glaszetten

Het hedendaagse dubbelglas is niet meer te vergelijken met het glas van 10 jaar geleden. Het loont nu vaak de moeite en investering om uw glas te vervangen door energiebesparend en comfortverhogend nieuw glas.

Dakrenovatie

Een dakrenovatie spreekt vaak niet tot de verbeelding toch heeft het alles te maken met uw woongenot. Een goed dak is een onmisbaar element van uw huis. Een degelijk dak is een onmisbaar deel om uw woning in goede conditie te houden.

Badkamer & keuken

Het eerste wat u 's-morgens in uw woning gebruikt is de badkamer. Functioneel en passend bij uw persoonlijke smaak, zorgt een mooie badkamer ervoor dat u de dag goed kan beginnen.

Het middelpunt van uw woning is de keuken. Enkele malen per dag concentreren uw activiteiten zich daar. Belangrijk is dat u er goed en met plezier kunt koken.

Centrale (vloer)verwarming

Het is van essentieel belang om in uw woning een goede verwarmingsysteem te hebben voor een behaaglijk leefcomfort. Dit kan bijvoorbeeld met: vloerverwarming, convectors, open haard.

Loodgieterswerk & elektra

Loodgieterwerk is vaak essentieel tijdens een verbouwing. Ook deze werkzaamheden voeren wij uit in eigen beheer. Een veilige elektrische installatie in uw woning is belangrijk. Wij doen dat secuur en volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Timmer- & schilderwerk

De natuurlijke en warme uitstraling van hout zorgt ervoor dat uw woning gaat leven. Hout is een multifunctioneel materiaal waarmee u vele kanten op kunt. Voor het behoud van uw houtwerk is het regelmatig schilderen belangrijk. Maar u kunt natuurlijk ook eens een andere kleur kiezen waardoor de uitstraling van uw huis totaal veranderd. Zowel binnen als buiten, uw huis ziet er direct fris en verzorgt uit.

Ontwerp: Mangoa. Realisatie: FEITS